Други Козметични продукти от тази категория

Избери безамонячна професионална боя за коса Лореал.

Намерихте най-доброто място за закупуване на боя за коса. Открийте продукти за идеалния цвят на косата, когато изследвате нашата гама от нюанси.

Магазин LifeAndHome® – Вашият салон за професионални продукти за боядисване на коса с широка гама от марки, бои за коси цветове по цени на едро.

Революционизирайте косата си с L’Oréal Paris цвят на косата без амоняк. Формулата без амоняк е нежна към косата, с широка гама от цветове, от които да избирате.

Каква е разликата между боя с и боята без амоняк?

Боята за коса с амоняк съдържа химичното съединение амоняка, което е вредно и увреждащо косата ви, тъй като то разширява и омекотява косъма, за да позволи на багрилото да се абсорбира дълбоко в него.

Боята за коса без амоняк не съдържа амоняк, но все пак съдържа други химикали, които помагат на багрилото да се абсорбира дълбоко в косата.

Винаги е важно да знаете вашите съставки, тъй като някои марки просто заместват амоняка с етаноламин, който е толкова вреден, колкото и амоняка.

Предимства на боите за коса без амоняк:

  • По-малко вредни за косъма
  • Поддържат косата по-силна
  • Постоянен цвят
  • Избягвате вредните амонячни изпарения
  • Без дразнене на кожата или вредни ефекти

L’Oréal е голяма международна марка, и когато става дума за здраве и красота, компанията има и голямо име в сектора боите за коса.

Всички продукти от каталога на Лореал са свободни от амоняк.

Malcare WordPress Security