В момента сме в отпуск и продуктите от нашия магазин няма да бъдат налични през следващите няколко седмици.

Благодарим Ви за разбирането!!!😊

Клиентите също взеха под внимание

Нови Топ шоп продукти

Избери безамонячна професионална боя за коса Лореал.

Намерихте най-доброто място за закупуване на боя за коса. Открийте продукти за идеалния цвят на косата, когато изследвате нашата гама от нюанси.

Магазин LifeAndHome® – Вашият салон за професионални продукти за боядисване на коса с широка гама от марки, бои за коси цветове по цени на едро.

Революционизирайте косата си с L’Oréal Paris (Loreal Professionnel – професионална козметика за коса) цвят на косата с безамонячна боя. Формулата без амоняк е нежна към косата, с широка гама от цветове, от които да избирате, помагайки със силен цвят, против мазна коса, против пърхот и против косопад.

Каква е разликата между бои за коса с и бои за коса без амоняк?

Боята за коса с амоняк съдържа химичното съединение амоняка, което е вредно и увреждащо всеки тип коса, тъй като то разширява и омекотява структурата на косъма, за да позволи на багрилото, да се абсорбира дълбоко в него.

Боята за коса без амоняк не съдържа амоняк е част от всяка професионална козметика, но все пак съдържа и други химикали, които помагат на багрилото да се абсорбира дълбоко в косата.

Винаги е важно да знаете вашите съставки за боядисана коса, тъй като някой марки просто заместват амоняка с етаноламин, който е толкова вреден, колкото и амоняка(особено при къдрава коса).

Предимствата на всички професионални бои за коса без амоняк:

  • По-малко вредни за косъма
  • Подпомага всяка суха коса
  • Цялостна грижа за косата
  • Нежна при чувствителен скалп
  • При изтощена коса я правят по-силна(против косопад)
  • Постоянен цвят
  • Избягвате вредните амонячни изпарения
  • Без дразнене на кожата или вредни ефекти(против пърхот)

L’Oréal е голяма международна марка, и когато става дума за здраве и красота, компанията има и голямо име в сектора боите за коса.

Всички продукти за коса от каталога на Лореал (Loreal Professionnel),
са свободни от амоняк, съдържат арганово масло и подобряват всяка боядисана коса.