Доставката за цялата страна се извършва от куриерска фирма Еконт Експрес

Доставката до избран от Вас адрес или офис на Еконт Експрес на продукти на стойност над 150 лв. е безплатна за цялата страна.

Минимална стойност за поръчката – 20.00 лв. За клиенти на едро минималната стойност за поръчка е 500.00 лв.

Доставка от 20 до 150 лв. до избран от Вас адрес или офис на Еконт Експрес се заплаща според тарифните условия на куриерска фирма Еконт Експрес.

Всички разходи за доставката и обработка на наложен платеж са за сметка на получателя на стоката.

ПОСОЧЕНИТЕ УСЛОВИЯ ВАЖАТ ЕДИНСТВЕНО И САМО ЗА КРАЙНИ КЛИЕНТИ.

КЛИЕНТИТЕ НА ЕДРО ПОЛУЧАВАТ ДОСТЪП ДО ЦЕНИ НА ЕДРО СЛЕД КОНТАКТ С НАШИЯ ЕКИП И СЪЗДАВАНЕ НА КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ В НАШАТА СИСТЕМА.

Време на доставката

ПОРЪЧКИ РЕГИСТРИРАНИ СЛЕД 16:00 ч СЕ ОБРАБОТВАТ И ИЗПРАЩАТ ПРЕЗ СЛЕДВАЩИЯ РАБОТЕН ДЕН. ПОРЪЧКИ НАПРАВЕНИ В ПРАЗНИЧЕН ДЕН ПЕТЪК, СЪБОТА ИЛИ НЕДЕЛЯ СЕ ПОТВЪРЖДАВАТ ПРЕЗ ПЪРВИЯ РАБОТЕН ДЕН. ДОСТАВКИ СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ САМО В ДЕЛНИЧНИ
ДНИ.

Заплащане

Заплащате поръчаните от Вас стоки при получаването им на посочения от Вас адрес за доставка. Дължимата сума се заплаща на куриера, извършил доставката.
Всички цени, обявени в сайта са с включено ДДС

Всеки потребител, направил покупка в  www.lifeandhome.bg , има право да върне поръчаните от него продукти в период от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаването в случай, че те са съхранени в оригиналната опаковка, не са използвани, не е нарушена целостта на опаковката и са във вида, в който са получени, в т.ч. с пълна комплектация и документация, съгласно условията на чл.55 от Закона за защита на потребителите. Разходите за връщане на продуктите са за сметка на потребителя.