Доставката за цялата страна се извършва от куриерска фирма Еконт Експрес

Доставката до избран от Вас адрес или офис на Еконт Експрес на продукти на стойност над 150 лв. е безплатна за цялата страна.

Минимална стойност за поръчката – 5.00 лв.

За клиенти на едро минималната стойност за поръчка е 400.00 лв, а а безплатната доставка за клиенти на едро е само при поръчка над 500 лв. и доставка до офис на Еконт.

Доставка от 20 до 150 лв. до избран от Вас адрес или офис на Еконт Експрес се заплаща според тарифните условия на куриерска фирма Еконт Експрес.

Всички разходи за доставката и обработка на наложен платеж са за сметка на получателя на стоката.

ПОСОЧЕНИТЕ УСЛОВИЯ ВАЖАТ ЕДИНСТВЕНО И САМО ЗА КРАЙНИ КЛИЕНТИ.

КЛИЕНТИТЕ НА ЕДРО ПОЛУЧАВАТ ДОСТЪП ДО ЦЕНИ НА ЕДРО СЛЕД КОНТАКТ С НАШИЯ ЕКИП И СЪЗДАВАНЕ НА КЛИЕНТСКИ ПРОФИЛ В НАШАТА СИСТЕМА.

Време на доставката

ПОРЪЧКИ РЕГИСТРИРАНИ СЛЕД 16:00 ч СЕ ОБРАБОТВАТ И ИЗПРАЩАТ ПРЕЗ СЛЕДВАЩИЯ РАБОТЕН ДЕН. ПОРЪЧКИ НАПРАВЕНИ В ПРАЗНИЧЕН ДЕН ПЕТЪК, СЪБОТА ИЛИ НЕДЕЛЯ СЕ ПОТВЪРЖДАВАТ ПРЕЗ ПЪРВИЯ РАБОТЕН ДЕН. ДОСТАВКИ СЕ ИЗПЪЛНЯВАТ САМО В ДЕЛНИЧНИ
ДНИ.

Заплащане

Заплащате поръчаните от Вас стоки при получаването им на посочения от Вас адрес за доставка. Дължимата сума се заплаща на куриера, извършил доставката.
Всички цени, обявени в сайта са с включено ДДС

Всеки потребител, направил покупка в  www.lifeandhome.bg , има право да върне поръчаните от него продукти в период от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаването в случай, че те са съхранени в оригиналната опаковка, не са използвани, не е нарушена целостта на опаковката и са във вида, в който са получени, в т.ч. с пълна комплектация и документация, съгласно условията на чл.55 от Закона за защита на потребителите. Разходите за връщане на продуктите са за сметка на потребителя.