В момента сме в отпуск и продуктите от нашия магазин няма да бъдат налични през следващите няколко седмици.

Благодарим Ви за разбирането!!!😊

Когато говорим за прах за пране, перилните препарати на Персил е експерта, който гарантира дълбоко изпиране и блестящи тъкани.

Разработен през 1907 г., Persil е първият самостоятелно действащ перилен препарат.

Неговата революционна формула, която освобождава кислород по време на прането, направи усиленото триене на прането излишно. Оттогава Persil винаги е определяла темпото на развитие във времето, за да обслужва променящите се нужди на домакините, съчетавайки иновации и приемственост.

Persil например е първият, който през 1986 г. пуска на пазара почистващ препарат без фосфати, което показва, че устойчивостта е част от наследството на марката. След това последват много иновации с висока производителност, като първия течен перилен препарат през 1987 г. и първия концентиран прах за пране под формата на таблекти (1994).

Напоследък Persil поставя акцентите, върху комбинирането на производителността с удобството, за да служи на днешния потребител.

Резултатът от това усилие е успешното пускане на първия двукамерен гел, като перилен препарат някога: Persil Duo-Caps - Персил капсули за пране. С течение на времето положителният образ и мения за Persil, бяха признати от много домакинства, ресторанти и хотели за най-добро изпиране.