В момента сме в отпуск и продуктите от нашия магазин няма да бъдат налични през следващите няколко седмици.

Благодарим Ви за разбирането!!!😊
-34%

L'Oréal Paris Brand Division на L'Oréal USA, Inc. е високотехнологична компания за производство на продукти за красота и здраве.

L'Oréal Paris е глобална марка за красота с много международно признати продукти. За повечето от тях името "L'Oréal" веднага провокира фразата "Защото си струва!".

- Концепцията зад легендарната рекламна кампания за излизането на цвета на косата Superior Preference® през 1973 г. Днес тя представлява същността на марката L'Oréal Paris като цяло - дух, който помага на всяка жена да прегърне свпята уникална красота, като в същото време укрепва вроденото си чувство за самооценка. Безпрецедентно ангажирани към технологиите, научноизследователските дейности и иновациите в осигуряване на висококачествени продукти за жени, мъже и деца от всички възрасти и етнически общности.

Марката L'Oréal Paris обхваща петте основни категории красота - цвят на косата, грижа за косата, коса, грижа за кожата и козметика, както и включва такива добре известни марки като цветовете за коса като Inoa, Superior Preference®, Excellence и Couleur Experte®; EverPure, EverStrong, EverSleek, EverCreme и EverStyle грижа за косата; Elnett и Studio Line продукти за коса и марки за грижа за кожата, включително Revitalift®, Youth Code, Age Perfect®, Men Expert, Sublime Sun, Pure-Clay и Pure-Sugar продукти и L'Oréal Paris Cosmetics, ®, True Match ™, Infallible, Studio Secrets ™ професионални колекции, Voluminous®, Double Extend®, Telescopic® mascaras, и много други.